Dit hebben onze klanten ervaren...

Henk Koelemeijer
9

In het begin was het een beetje stroef, daarna liep het mijn inziens een stuk soepeler.

Anoniem
8

Goede makelaar. Jammer dat het kantoor soms onbemand is en ze daardoor soms slecht bereikbaar zijn. Hebben daar minimale hinder van ondervonden.

Mevr. Lisette Tromp (gerichte aankoop)
9

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Hamer en Ran makelaars. We hadden zelf de belichting geregeld en toen hebben we ze gebeld, Erik heeft er voor gezorgd dat hij nog een keer zelf kon kijken, ons een advies gegeven over ons bod die we konden doen! En binnen een paar uur was het huis van ons. En dit alles in maar 3 dagen tijd!! Echt wij zijn zeer tevreden en we raden iedereen hem aan!

Anoniem
9

Goede en deskundige makelaar, prettig mee samengewerkt tijdens het zoeken en aankopen van de woning.

Mevr. Aukema
9

Vanaf de eerste kennismaking hadden we bij Erik het gevoel dat hij ons huis goed zou verkopen, hij was heel duidelijk en probeerde ons niet met mooie verkooppraatjes te overtuigen voor hun te laten kiezen. Hij kwam vooral ook heel betrouwbaar over en dat is wat mensen die een huis verkopen of kopen nodig hebben!

Dhr. Guus Vlaming (gerichte aankoop)
9

Onze aankoop makelaar (Erik Ran van Hamer & Ranmakelaars) is een zeer toegewijd en vooral een zeer prettig persoon om mee te sparren. Zijn deskundigheid, innemendheid en oog voor detail geeft hem een voorsprong tijdens de onderhandelingen. Hij is altijd te benaderen zelfs in de (late) avond en weekend. Wanneer er een email of sms gestuurd wordt reageert hij zeer snel. al met al een TOP makelaar en zeer zeker aan te bevelen. Erik ga zo door!!

Anoniem
9

Hele fijne en betrokken makelaar. Nam echt de tijd voor ons, en kent de markt in haarlem als geen ander. Ze stonden altijd voor ons klaar als we vragen hadden en gaven dan deskundig advies. Dank daarvoor Erik en Dennis!

Dhr. Marcel Giesen
10

Wij zijn uiterst tevreden over deze makelaar. Goede begeleiding. Wist ons goed gerust te stellen in de stressperiode van koop en verkoop. bedankt Erik en team.

Lisette Tromp
9

We zijn zeer tevreden! Er is snel gehandeld voor zowel de aankoop als verkoop van ons huis.

Martijn Kappelhof
7

Het nakomen van afspraken kan wat ons betreft wel sneller.

Wendy Plompen
9

Wij zijn erg tevreden met onze makelaar.

Anoniem
8

Fijne meedenkende en deskundige kerels. We hadden in het begin zelf nog geen weet wat we precies wilden hebben. Uiteindelijk een goede keus kunnen maken waar we beide achter staan. Zonder hulp van de makelaars hadden we dit huis niet kunnen krijgen. Zeer blij met hun inzicht omtrent de verbouwing en onze woonwensen.

Marcel Giesen
10

Bij de aan en verkoop komt er heel veel op ons af. Hamer en Ran Makelaars. Gaven ons Inzicht, overzicht en rust in dit proces.

Dhr. Ewout de Bruijn (zoeken en aankoop)
9

Erik en Dennis luisteren goed naar de woonwensen en zijn heel eerlijk in hun begeleiding. Ze geven eerlijk advies over de prijs en houden beide benen op de grond. Op die manier zijn wij niet meegegaan in de gekte van de markt.

Sylvia Warners
9

Alles is prima geregeld. Heb een fijn contact en het voelt goed.

Dhr. Rob Bezuijen (zoeken en aankoop)
10

wij zijn heel tevreden over hamer en ran. vriendelijk, humor, eerlijk en professioneel. geen loze beloftes. gewoon een eerlijke makelaar. Als we een minpuntje moeten bedenken, dan misschien de communicatie die heel af en toe wat traag was. Maar als we ooit nog een keer een makelaar nodig zouden hebben dan zouden we weer voor hamer en ran kiezen.

Dhr. Dijkstra (zoeken en aankoop)
9

Hamer en Ran hebben mij zeer goed geholpen in de zoektocht naar een woning. Ze zijn deskundig, nemen de tijd voor je en zijn altijd bereikbaar. Een fijne samenwerking!

Anoniem
10

Erik Ran heeft fantastisch werk geleverd. Bij zowel de verkoop van mijn woning, als de aankoop van mijn nieuwe woning. Nooit te beroerd om me met raad en daad bij te staan. Geweldige makelaar!!!

Dhr. Sweijen (gerichte aankoop)
10

Onze makelaar Dennis heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons huis. Deskundig advies, goed in het persoonlijk contact en sterk in de communicatie. Dennis stond altijd klaar om te helpen of onze vragen te beantwoorden. Voor een stukje persoonlijke betrokkenheid zit je bij Hamer & Ran zeker goed!

Dhr. Robbemond (zoeken en aankoop)
10

De makelaar straalt vertrouwen uit. Is communicatief zeer toegankelijk. Gaf ons het gevoel van deskundigheid betreffende de staat van het huis. Gaf ons het gevoel op één lijn te zitten en gaf ons de ruimte om te groeien in het koopproces.

Mevr. van Klink (zoeken en aankoop)
10

Erik Ran heeft mij uitstekend geholpen bij het zoeken, adviseren en begeleiden bij de aankoop van mijn huis. Korte lijnen, snelle (re)acties en wat ook belangrijk is; hij is absoluut niet prijsopdrijvend bezig, wanneer de verhouding prijs/woning niet klopt dan is hij daar heel eerlijk in.

Rob Bezuijen
10

Fijne no nonsense makelaar. Doet gewoon wat hij belooft en erg vriendelijk en duidelijk

dhr. Dronkert
7

Prima en zeer vriendelijke makelaar. Communicatie kan beter.

Rinus Stevens
10

Al meteen ervoeren wij een prettige, vertrouwde en ontspannen sfeer, waardoor de onderhandelingen ook vlotjes verliepen.

Dhr. Robbemond
10

Het contact verliep uitstekend. Hij was terzake kundig, informatief en humorvol. Kortom wij konden ons geen betere wenen.

Mevr. Van den Dool
8

Deze makelaar is een betrouwbare partner aan wie je de verkoop van je woning gerust kunt toe vertrouwen.

Anoniem
10

Deskundig, eerlijk verhaal en altijd bereikbaar voor vragen. Alle afspraken zijn nagekomen en zijn strategie heeft heel goed gewerkt!

Anoniem
10

Een goede makelaar is voor mij een makelaar die zich aan de afspraken houdt, je goede bruikbare tips en advies geeft en met je meedenkt. Hamer en Ran heeft daar ruimschoots aan voldaan en ik zou hem iedereen aanbevelen.

Fred van Egeren
8

Proffesioneel maar toch gezellig

Robbemond
10

Ter zake kundig, straalt vertrouwen uit en heeft humor

Wieke van den Dool
9

Vertrouwen, kennis en professionaliteit vind ik belangrijk bij aan- en verkoop van een huis. Het is tenslotte niet niks.

Brendo Boos
10

Goede makelaar met kennis van zaken en prettig contact. Kortom de beste makelaar in Haarlem.

Louis de Graaf
7

Na de start was de communicatie even moeilijk op gang te brengen, maar nu loopt het weer naar wens.

Hijlkema
7

zit net in het proces dus weinig van te zeggen. Wel snelle actie. Van eerste echte contact tot funda in 1 werkweek!

Karin van Krieken
10

Presentatie ziet er top uit, vragen kunnen stellen als de foto s bekeken worden.

Jolanda de Voogd
10

Wij zijn zéér tevreden (van begin tot eind) hoe alles gegaan is. Héél blij dat we jullie benaderd hebben om het voor ons te regelen. In één woord: TOP !!! Nogmaals bedankt !!!

8

Tevreden met het behaalde resultaat. Soms kon de terugkoppeling wat beter, qua updaten of belafspraken. Verder prima.

C.A. de Feyter
8

Doelgericht, niet 'pushy', oog voor details. PS.: controleer svp. even het Nederlands in de toelichtingen..

Marco
10

Eerlijk en recht door zee, geen belachelijke hoge opstart kosten, prachtige foto presentatie van je huis op Funda. Gratis mee kunnen doen met open huizen route. Gewoon top dus !!

marco walker
10

Wij zijn heel erg tevreden over het totaal plaatje er zijn geen op of aanmerkingen wij zouden zonder nadenken deze makelaar voor verkoop of aankoop meteen weer inschakelen

J. Veldt
9

Of het nu een taxatie, verkoop of koop van een huis betreft de makelaar zet zich altijd voor de volledige 150% in. Hij is gedreven, punctueel en kordaat. De informatie verstrekking is zeer goed.

John Veldt
9

De dienstverlening en de inzet van de makelaar zijn uitstekend. Of het nu om nu een taxatierapport, verkoop of koop van een woning betreft de makelaar zet zich voor de volledige 150% in.

marco walker
10

Uitermate tevreden over dit makelaarskantoor alles verloopt zeer soepel contact onderhouden is ook zeer goed

Marco de Looze
9

Erik Ran is een zeer vriendelijke en kundige man.

Ronald Govers
10

Klasse!

G. Matobo
9

Betrouwbaarheid is van belang als het gaat om de verkoop van je woning. Onze eerste ervaring met Erik Ran bij de verkoop van onze vorige woning was goed, dus we zijn ook nu weer met ze in zee gegaan.

Sabrina Camos
8

Zeer professioneel en een uitstekende dienstverlening

L.Luyken
8

We staan nog aan het begin, mijn ervaring tot nu toe is: degelijk en betrouwbaar geen gebakken lucht. Aan het einde van dit traject zal ik mijn feedback graag aanvullen.

Tim
10

alles prima. contact en begeleiding/advies erg duidelijk en correct.

T.Scheelings
8

goed

Terug
Recent bekeken