Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Dijkstra (zoeken en aankoop)
9

Hamer en Ran hebben mij zeer goed geholpen in de zoektocht naar een woning. Ze zijn deskundig, nemen de tijd voor je en zijn altijd bereikbaar. Een fijne samenwerking!

Anoniem
10

Erik Ran heeft fantastisch werk geleverd. Bij zowel de verkoop van mijn woning, als de aankoop van mijn nieuwe woning. Nooit te beroerd om me met raad en daad bij te staan. Geweldige makelaar!!!

Dhr. Sweijen (gerichte aankoop)
10

Onze makelaar Dennis heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons huis. Deskundig advies, goed in het persoonlijk contact en sterk in de communicatie. Dennis stond altijd klaar om te helpen of onze vragen te beantwoorden. Voor een stukje persoonlijke betrokkenheid zit je bij Hamer & Ran zeker goed!

Dhr. Robbemond (zoeken en aankoop)
10

De makelaar straalt vertrouwen uit. Is communicatief zeer toegankelijk. Gaf ons het gevoel van deskundigheid betreffende de staat van het huis. Gaf ons het gevoel op één lijn te zitten en gaf ons de ruimte om te groeien in het koopproces.

Mevr. van Klink (zoeken en aankoop)
10

Erik Ran heeft mij uitstekend geholpen bij het zoeken, adviseren en begeleiden bij de aankoop van mijn huis. Korte lijnen, snelle (re)acties en wat ook belangrijk is; hij is absoluut niet prijsopdrijvend bezig, wanneer de verhouding prijs/woning niet klopt dan is hij daar heel eerlijk in.

Rob Bezuijen
10

Fijne no nonsense makelaar. Doet gewoon wat hij belooft en erg vriendelijk en duidelijk

dhr. Dronkert
7

Prima en zeer vriendelijke makelaar. Communicatie kan beter.

Rinus Stevens
10

Al meteen ervoeren wij een prettige, vertrouwde en ontspannen sfeer, waardoor de onderhandelingen ook vlotjes verliepen.

Dhr. Robbemond
10

Het contact verliep uitstekend. Hij was terzake kundig, informatief en humorvol. Kortom wij konden ons geen betere wenen.

Mevr. Van den Dool
8

Deze makelaar is een betrouwbare partner aan wie je de verkoop van je woning gerust kunt toe vertrouwen.

Anoniem
10

Deskundig, eerlijk verhaal en altijd bereikbaar voor vragen. Alle afspraken zijn nagekomen en zijn strategie heeft heel goed gewerkt!

Anoniem
10

Een goede makelaar is voor mij een makelaar die zich aan de afspraken houdt, je goede bruikbare tips en advies geeft en met je meedenkt. Hamer en Ran heeft daar ruimschoots aan voldaan en ik zou hem iedereen aanbevelen.

Fred van Egeren
8

Proffesioneel maar toch gezellig

Robbemond
10

Ter zake kundig, straalt vertrouwen uit en heeft humor

Wieke van den Dool
9

Vertrouwen, kennis en professionaliteit vind ik belangrijk bij aan- en verkoop van een huis. Het is tenslotte niet niks.

Brendo Boos
10

Goede makelaar met kennis van zaken en prettig contact. Kortom de beste makelaar in Haarlem.

Louis de Graaf
7

Na de start was de communicatie even moeilijk op gang te brengen, maar nu loopt het weer naar wens.

Hijlkema
7

zit net in het proces dus weinig van te zeggen. Wel snelle actie. Van eerste echte contact tot funda in 1 werkweek!

Karin van Krieken
10

Presentatie ziet er top uit, vragen kunnen stellen als de foto s bekeken worden.

Jolanda de Voogd
10

Wij zijn zéér tevreden (van begin tot eind) hoe alles gegaan is. Héél blij dat we jullie benaderd hebben om het voor ons te regelen. In één woord: TOP !!! Nogmaals bedankt !!!

8

Tevreden met het behaalde resultaat. Soms kon de terugkoppeling wat beter, qua updaten of belafspraken. Verder prima.

C.A. de Feyter
8

Doelgericht, niet 'pushy', oog voor details. PS.: controleer svp. even het Nederlands in de toelichtingen..

Marco
10

Eerlijk en recht door zee, geen belachelijke hoge opstart kosten, prachtige foto presentatie van je huis op Funda. Gratis mee kunnen doen met open huizen route. Gewoon top dus !!

marco walker
10

Wij zijn heel erg tevreden over het totaal plaatje er zijn geen op of aanmerkingen wij zouden zonder nadenken deze makelaar voor verkoop of aankoop meteen weer inschakelen

J. Veldt
9

Of het nu een taxatie, verkoop of koop van een huis betreft de makelaar zet zich altijd voor de volledige 150% in. Hij is gedreven, punctueel en kordaat. De informatie verstrekking is zeer goed.

John Veldt
9

De dienstverlening en de inzet van de makelaar zijn uitstekend. Of het nu om nu een taxatierapport, verkoop of koop van een woning betreft de makelaar zet zich voor de volledige 150% in.

marco walker
10

Uitermate tevreden over dit makelaarskantoor alles verloopt zeer soepel contact onderhouden is ook zeer goed

Marco de Looze
9

Erik Ran is een zeer vriendelijke en kundige man.

Ronald Govers
10

Klasse!

G. Matobo
9

Betrouwbaarheid is van belang als het gaat om de verkoop van je woning. Onze eerste ervaring met Erik Ran bij de verkoop van onze vorige woning was goed, dus we zijn ook nu weer met ze in zee gegaan.

Sabrina Camos
8

Zeer professioneel en een uitstekende dienstverlening

L.Luyken
8

We staan nog aan het begin, mijn ervaring tot nu toe is: degelijk en betrouwbaar geen gebakken lucht. Aan het einde van dit traject zal ik mijn feedback graag aanvullen.

Tim
10

alles prima. contact en begeleiding/advies erg duidelijk en correct.

T.Scheelings
8

goed

Terug
Recent bekeken