Nieuws

De pro’s en cons van een echte kerstboom

Nu de Goedheiligman bijna weer vertrekt richting het Zuiden is het langzamerhand tijd om na te gaan denken over het pronkstuk van het najaar in je huis: de kerstboom! Alleen, ga je dit jaar voor een echte of toch voor het gemak van een nepperd? Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje.

Verbouwen: de andere optie

Weinig aanbod, hoge huizenprijzen: het is niet altijd eenvoudig om een ander stulpje te vinden dat aan al je wensen voldoet. Kijk daarom eens kritisch naar je eigen huis. Met een verbouwing is vaak veel moois te maken van je vertrouwde plekje.

4x woontrends voor de feestdagen

De kou trekt aan, de feestdagen komen eraan. Dat betekent dat we onze woningen weer mogen versieren. Maar wat zijn nu de musts die niet mogen ontbreken in jouw huis tijdens de feestdagen? Wij hebben de vijf trends verzameld die jouw woning een feestelijke touch gaan geven dit jaar. Combineren mag, maar ga liever voor één van deze trends:

Mevr. Van den Dool
8

Deze makelaar is een betrouwbare partner aan wie je de verkoop van je woning gerust kunt toe vertrouwen.

Verkoper van Veenbergplein 15 rood
10

Deskundig, eerlijk verhaal en altijd bereikbaar voor vragen. Alle afspraken zijn nagekomen en zijn strategie heeft heel goed gewerkt!

Marco de Looze
9

Erik Ran is een zeer vriendelijke en kundige man.

Lees meer
Terug
Recent bekeken